EOIN O’KEEFFE ARCHITECTS

Addition a of a Sun Room and Patio to the south elevation of the existing bungalow, with a complete reconfiguration of the layout of the Living Spaces.

The existing house had a separate Kitchen and Living Room that did not make efficient use of their south facing aspect.

In response to the clien”s brief, we removed a number of walls and introduced the Sun Room that allowed all the Living Spaces to be connected in a ”U” shaped room, which benefits from an abundance of natural light and heat from solar gains throughout the year.

The works included insulated dry-lining to all the existing external walls, thermal insulation to the existing roof, a new en-suite to the master bedroom, new high performance windows and doors, new lighting and a new heating system.

 

P1010622 copy B [med quality]

 

P1010614 copy [med quality]

 

P1010620 copy [med quality]

 

P1010617 copy [med quality]

 

P1010619 copy [med quality]

 

P1010624 copy [med quality]

 

P1010631 copy [med quality]

 

P1010626 copy [med quality]

 

 PHOTOS OF INTERIOR & EXTERIOR – BEFORE RENOVATION:

IMG_1270

IMG_1247 B

1205-INT-01

1205-INT-02

 

 

 

Share This: